Mještani se žale na probleme s mobilnim i TV signalima

Nakon što je iz središta Murskog Središća na drugu lokaciju premješten HT-ov odašiljač (stup-antena), započeli su problemi žitelja sjeverozapadnog dijela grada te naselja Križovec i Peklenica vezani uz signale na mobilnim telefonima, ali i na nekim televizijskim programima.

Žitelji ovih naselja s tim problemom su upoznali gradonačelnika Dražena Srpaka, koji pak je o tome izvijestio Ured HT-a u Zagrebu odakle mu je stigao službeni odgovor.

U dopisu stoji kako će u utorak 7. lipnja 2016. godine u Mursko Središće doći stručni i ovlašteni predstavnik HT-a koji će skupa s gradonačelnikom Srpakom i gradskom komunalnom službom na terenu odrediti najkvalitetniju moguću lokaciju za postavljanje novog odašiljača za Križovec i Peklenicu sa ciljem poboljšanja signala za mobitele i tv prijamnike.

Srpak poziva korisnike HT-ovih mobilnih signala i tv programa na strpljenje jer će problemi zasigurno biti uklonjeni u što kraćem vremenskom razdoblju.

Podsjećamo kako je HT-ov odašiljač iz središta Murskog Središća izmještene nakon što je dio žitelja peticijom to zatražio tvrdeći kako signali štete njihovom zdravlju. Novi odašiljač (stup-antena) sada se nalazi na ulazu u grad iz smjera Selnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije