Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
Prijavite se i sudjelujte na susretu ugostitelja i poljoprivrednih proizvođača!

Prijavite se i sudjelujte na susretu ugostitelja i poljoprivrednih proizvođača!

Povodeći se pozitivnim iskustvom i uspješnim rezultatima prošlogodišnjeg Connect Foruma, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA i ove godine organizira susret predstavnika ugostiteljskog sektora i poljoprivrednih proizvođača u srijedu, 7. prosinca, s početkom u 10 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu (Bana Josipa Jelačića 22, bivša vojarna). 

Cilj Foruma je međusobno povezivanje ugostitelja i poljoprivrednih proizvođača na tržištu te uspostava kanala nabave i prodaje. Cijeli Forum bit će podijeljen u tri dijela. U prvom dijelu održat će se dva kratka predavanja, a predavači će biti Rudi Grula (Turistička zajednica Međimurske županije) s temom Međimurski Gurman 'Najte nikaj zameriti' certifikacija i kategorizacija ugostiteljskih objekata u Međimurju i Andrija Lesar (Bioinstitut d.o.o.) s temom Standardi koje je potrebno zadovoljiti prilikom plasmana poljoprivredno – prehrambenih proizvoda u ugostiteljske objekte. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom dijelu programa organizirat će se okrugli stol pod nazivom 'Važnost opskrbe ugostiteljskih objekata lokalno proizvedenom hranom' s predstavnicima restorana Mala Hiža, Mundoaka i Shamper te poljoprivrednim gospodarstvima OPG Hažić, OPG Šardi i OPG Zadravec.

U posljednjem dijelu održat će se B2B sastanci (Business-to-business) na kojima će ugostitelji i poljoprivredni proizvođači imati priliku dogovoriti konkretnu poslovnu suradnju. U sklopu Connect foruma poljoprivrednici će moći i javno prezentirati svoje proizvode. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Connect forumu mogu se prijaviti najkasnije do 5. prosinca putem telefona 040 395 586 ili na e-mail mateja.mihalic@redea.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!