Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
REDEA organizira drugu poljoprivrednu konferenciju

REDEA organizira drugu poljoprivrednu konferenciju

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. vas poziva na drugu po redu poljoprivrednu konferenciju u Međimurju 'Upravljanje znanjem u poljoprivredi'.

Konferencija će se održati 25. siječnja 2017. godine s početkom u 9 sati u Tehnološko - inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (kompleks bivše vojarne). Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA prepoznala je značaj i važnost ovakvih susreta kao jedan od načina prijenosa znanja i primjera dobrih praksi u poljoprivredno – prehrambenom sektoru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na taj način, REDEA potiče stvaranje kvalitetnije suradnje institucija s poljoprivrednim gospodarstvima kojima se treba osigurati podrška potrebna za unaprjeđenje proizvodnih procesa i ukupnog poslovanja.

Potaknuti velikim interesom te pozitivnim povratnim informacijama sudionika prošlogodišnje konferencije, REDEA je pristupila organizaciji druge poljoprivredne konferencije koja će, jednako kao i prošle godine, predstavljati mjesto susreta međimurskih poljoprivrednih proizvođača i subjekata iz prehrambeno - prerađivačke industrije, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice u svrhu poboljšanja dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali konkurentnijom poljoprivredom temeljenoj na znanju.

Ciljevi konferencije su:

- Prijenos i primjena znanstvenih istraživanja u poljoprivrednoj proizvodnji;
- Prijenos primjera dobrih praksi u poljoprivredno – prehrambenom sektoru iz ostalih zemalja članica Europske unije;
- Podrška poljoprivredno – prehrambenom sektoru kroz poboljšanu suradnju sa županijskim institucijama i službama;
- Podrška promociji lokalno proizvedene hrane.

Sudjelovanje na konferenciji je BESPLATNO, ali zbog ograničenog broja mjesta neophodno se prijaviti na jedan od sljedećih načina: putem on-line obrasca koji se nalazi na službenim stranicama REDEA-e, telefonom 040 395 586 ili putem elektroničke pošte mateja.mihalic@redea.hr i to najkasnije do 23. siječnja 2017. godine.

Poziv, program i kratke biografije predavača konferencije 'Upravljanje znanjem u poljoprivredi' saznajte klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!