PRORAČUNSKO POSLOVANJE

KONPLAST Okupili više od 70 sudionika na seminaru o proračunskom knjigovodstvu i fintech rješenjima

Organizator seminara, tvrtka Konplast d.o.o., prepoznata je kao jedan od vodećih pružatelja poslovnih softverskih rješenja za proračunske korisnike te mala, srednja i velika poduzeća Hrvatskoj

U petak, 25. listopada, više od 70 korisnika proračunskog knjigovodstva sudjelovalo je na seminaru pod nazivom „Objedinjena glavna knjiga/jedinstveni račun proračuna“, koji je u hotelu Castellum organizirala tvrtka Konplast d.o.o. Seminar je sudionicima donio važne informacije o novostima koje će ući u primjenu tijekom sljedeće godine te pružio detaljan uvid u zakonske i tehničke smjernice relevantne za proračunske korisnike.

Program seminara vodili su stručnjaci s bogatim iskustvom u proračunskom i računovodstvenom sektoru – dr. sc. Nada Dremel iz RRIF-a, Ladislav Stojko iz tvrtke Konplast te Ivan Tomljenović iz tvrtke Elektronički računi d.o.o. Njihova su predavanja obuhvatila ključne zakonske aspekte uvođenja Objedinjene glavne knjige proračuna te detalje o primjeni fintech rješenja u proračunskom poslovanju. Sudionici su tako dobili priliku da steknu bolji uvid u zakonodavne promjene i tehnološka poboljšanja koja će olakšati procese unutar proračunskog poslovanja i osigurati veću transparentnost i učinkovitost.

Uz stručne prezentacije, seminar je poslužio i kao prilika za umrežavanje, omogućivši polaznicima da u neformalnom druženju razmijene iskustva i razgovaraju o izazovima i prilikama koje donose nadolazeće promjene.

Organizator seminara, tvrtka Konplast d.o.o., prepoznata je kao jedan od vodećih pružatelja poslovnih softverskih rješenja za proračunske korisnike te mala, srednja i velika poduzeća Hrvatskoj. Dugogodišnji rad i prilagođena digitalna rješenja Konplasta pomažu i proračunskim korisnicima u lakšoj organizaciji i vođenju poslovanja, uz potpuno usklađivanje sa zakonodavnim promjenama. Zahvaljujući ovim rješenjima, proračunski korisnici diljem Hrvatske mogu optimizirati svoje poslovne procese i s povjerenjem se suočiti s izazovima koji ih očekuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije