Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
Ivan Rajković i Ivanka Trstenjak-Rajković dobitnici “Stvaratelji za stoljeća”

Ivan Rajković i Ivanka Trstenjak-Rajković dobitnici “Stvaratelji za stoljeća”

“Stvaratelji za stoljeća” za životno djelo u poduzetništvu sa zlatnom lentom ovogodišnji dobitnici su međimurski poduzetnici Ivan Rajković, predsjednik Uprave MEDIKOL GRUPE i Ivanka Trstenjak-Rajković, dr. med. spec. ravnateljica Poliklinike Medikol. Priznanje je dodijelio Međunarodni ekonomski forum na osnovi Odluke Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

 “Stvaratelji za stoljeća” za životno djelo u poduzetništvu uz odavanje priznanja ” usmjerava se i pažnja šire javnosti na vizionare i lidere čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo. kao i kreator razvojnih izazova za novo vrijeme…” 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagrada im je dodijeljena u Dubrovniku, tijekom održavanja 5. regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe, u konkurenciji predloženih kandidata iz 10 zemalja.


Ivanka Trstenjak – Rajković, dr. med. spec. ravnateljica Poliklinike Medikol

“U sklopu MEDIKOL GRUPE posluju zdravstvene ustanove i trgovačka društva u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Čakovcu, u privatnom vlasništvu, sa više od 250 stalno zaposlenih djelatnika.

Iako su mogućnosti poduzetničkog rada u RH ograničene birokratskim formama i nesređenim tržišnim uvjetima, upravo privatna inicijativa je stvarni pokretač razvoja društva. Privatni sam poduzetnik od svoje 19 god. života. Izuzetno sam ponosan što je moj dugogodišnji trud, rad i djelovanje u poduzetništvu prepoznato na međunarodnom nivou dodjelom nagrade za životno djelo za promicanje napretka i razvoja poduzetništva srednje i jugoistočne Europe.” – izjavio je Ivan Rajković prilikom primanja nagrade.

“Za opstanak u poduzetništvu najvažnije je raditi ono što volite, ali i ono za što ste se stručno školovali, na način da radite – najbolje što znate i najbolje što možete. U zdravstvu je timski rad preduvjet svakog razvoja i napredovanja, pa raditi bez tima je kao voditi rat bez vojske. Zato zahvaljujem svim članovima tima, na koje sam sve redom ponosna, jer je i njihov rad utkan u moju nagradu“ – izjavila je Ivanka Trstenjak-Rajković ravnateljica Poliklinike Medikol.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci