PARTNERSKA SURADNJA

DOBRO NAM DOŠLI Zagorje International postao dio naše RTL obitelji

Ovaj regionalni portal postao je dio naše RTL obitelji kao najpoželjniji partner iz bazena zagorskih medija

Zagorje International prvi je news portal s područja Krapinsko-zagorske županije, a osmi u Hrvatskoj, koji je potpisao ugovor o suradnji s RTL-om, čime je postao službeni partner ove ugledne nacionalne medijske kuće čiji su između ostalih dio i naše eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr.

Ogromna potvrda djelovanju Zagorje Internationala

“Činjenica da je Zagorje International, od strane RTL grupacije prepoznat kao najpoželjniji partner iz bazena zagorskih medija, ogromna je potvrda našem 10-godišnjem medijskom djelovanju.”, rekao je Goran Kunštek, direktor Zagorje Internationala.

Regionalni portali RTL-a

RTL tako nastavlja svoju uspješnu strategiju širenja i podrške lokalnom novinarstvu kroz suradnju sa regionalnim portalima poput eMedimurja, VaraždinskogRiportalaSIB-aeZadraKaportalaDubrovačkog dnevnika, a sada i Zagorje Internationala.

Kroz ovaj model, RTL grupacija pomaže u očuvanju autentičnih glasova lokalnih zajednica, dok istovremeno obogaćuje svoj sadržaj unikatnim i relevantnim informacijama iz prve ruke, pružajući publici širom Hrvatske točne i pravovremene vijesti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije