OPSKRBA PLINOM

PRODUŽEN ROK Međimurje-Plin produžio rok za dostavu ugovora o opskrbi plinom

Međimurje-Plin poziva stanovnike Međimurja, koji nisu potpisali ugovore o opskrbi plinom i vratili na njihovu adresu, da iste mogu vratiti do 31. srpnja

Tijekom lipnja i srpnja u poštanske sandučiće Međimuraca stizali su novi ugovori iz Međimurje-Plina. Radilo se Ugovorima o opskrbi plinom i to tržišnoj usluzi opskrbe plinom.

Naime, Međimurje-Plin opskrbljuje Međimurce plinom u okviru javne usluge od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2024. godine. Od 1. kolovoza, Međimurje-Plin u mogućnosti je kupcima ponuditi tržišni ugovor.

Uz ugovor, koji su stanovnici Međimurja trebali vratiti poštom ili osobno u jednu od poslovnica Međimurje-Plina u Međimurju do 15. srpnja, nalazio se i obrazac za promjenu opskrbljivača plinom. Naime, javnu uslugu opskrbe plinom za područje Međimurja od 1. listopada 2024. godine na HERA-inom natječaju dobio je drugi ponuđač, no tržišnu uslugu opskrbe plinom i dalje nudi Međimurje-Plin. Kako bi potpisivanje ugovora s Međimurje-Plinom bilo valjano, treba ispuniti i potpisati i priloženi obrazac.

Međimurje-Plin za razdoblje od 1. kolovoza do 30. rujna 2024. godine kupcima nude nižu cijenu plina (0,0400 EUR/kWh za isporučenu količinu plina i 1,73 EUR za fiksnu mjesečnu naknadu za distribuciju plina, uvećano za PDV). I nadalje povoljnija cijena plina od 1. listopada 2024. godine definirana je ugovorom o opskrbi plinom i sigurno će od 1. listopada biti povoljnija od cijene plina u obvezi javne usluge

Stoga Međimurje-Plin poziva stanovnike Međimurja, koji nisu potpisali ugovore i vratili na njihovu adresu, da iste mogu vratiti do 31. srpnja kako bi već od 1. kolovoza imali jeftiniju cijenu plina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije