Trodnevna radionica “Upravljanje informatičkim projektima”

Isporučiti proizvod ili uslugu na vrijeme, kvalitetno i u okvirima budžeta imperativ je svake organizacije koja želi opstati u dinamičkom i nepredvidljivom okruženju. Informatički stručnjaci imaju značajnu ulogu u pružanju podrške organizaciji u postizanju ciljeva jer omogućuju izgradnju kvalitetne informacijske podloge za donošenje informiranih poslovnih odluka.

Na koji način to postižu? Koja su znanja potrebna? Među najvažnijima je svakako vještina upravljanja projektima koja je neophodna svima koji rade na projektima kao i onima koji im pružaju podršku. Stoga Međimurski IT Cluster, Međimursko veleučilište u Čakovcu i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering organiziraju trodnevnu radionicu “Upravljanje informatičkim projektima” koja će se održati 4., 5. i 6. lipnja 2012. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22a, Čakovec (predavaonica 18).

Sudionici radionice steći će tehničke i interpersonalne vještine koje će im olakšati kvalitetno vođenje projekata. Kroz vježbe, praktične primjere i predavanja naučit će pravilno i realno strukturirati projekt. Korištenje odgovarajućeg pristupa planiranju i provedbi projekata polaznicima će omogućiti kontrolu nad rokovima te učinkovito korištenje resursa u svim fazama provedbe projekata.

Korisni savjeti vezani uz formiranje projektnih timova te upravljačke vještine potrebne za njihovo vođenje bit će sastavni dio radionice.  U svim područjima koja će biti obrađena u radionici poseban naglasak bit će na primjeni stečenih znanja u projektima iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Zainteresirane osobe se mogu prijaviti za sudjelovanje na radionici popunjavanjem obrazaca koji su dostupni na internetskim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, projekta I3CT Crossborder Clustering ili Međimurskog IT Clustera. Na navedenim internetskim stranicama dostupan je i detaljni program radionice.

Za dodatne informacije o sudjelovanju na radionicama kontaktirajte cluster menadžera u Međimurskom IT Clusteru Anđelka Vukoju na telefonski broj +385 (98) 939 2179 ili na adresu elektroničke pošte andjelko.vukoja@mit-cluster.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije