Akcija Kupujmo Hrvatsko 19. svibnja u Čakovcu

Hrvatska gospodarska komora već tradicionalno organizira akciju “KUPUJMO HRVATSKO” 2012., s ciljem promocije kvalitetnih hrvatskih proizvoda i podizanja svijesti o važnosti kupovine hrvatskih proizvoda.

Kupovanjem hrvatskih proizvoda utječemo na povećanje domaće proizvodnje i konkurentnosti, čime štitimo svoja radna mjesta i stvaramo mogućnost otvaranja novih, štitimo svoju i budućnost svoje djece, osiguravamo današnje ali i buduće mirovine, te pomažemo svojoj i drugim obiteljima.

I ove godine kreće projekt “Vrijedne ruke“. To je zajednički projekt Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske obrtničke komora koji ima za cilj prepoznati i promicati rad marljivih ljudi, malih poduzetnika koji svojom vještinom, umijećem, radom i entuzijazmom stvaraju proizvode putem kojih čuvaju uspomene na nekadašnji način života, na tradicijske obrte i običaje koji predstavljaju ljepotu i bogatstvo našeg kraja.

Pozivaju Vas da se pridružite akciji “Kupujmo hrvatsko” 2012. koja će se održati u gradu Čakovcu 19. svibnja 2012. godine (subota) na Trgu Republike (ispred RK Međimurka) u razdoblju od 10.00 do 14.00 sati.

Ukoliko imate interesa za sudjelovanjem u akciji “Kupujmo hrvatsko” možete popuniti prijavni list te ga dostaviti najkasnije do 2. svibnja 2012. godine na fax: 040/311-161 ili na email: mbistrovic@hgk.hr ili dkrnjak@hgk.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije