U četvrtak, 10. svibnja u Lumini centru otvorenje hipermarketa B Hyper

Nova otvorenja u Centru Lumini

U četvrtak 10. svibnja od 12 sati centar Lumini organizira svečano otvaranje hipermarketa B Hyper koji će se prostirati na 5 000 m2 i zapošljavati oko stotinjak djelatnika. Događanje je otvoreno za javnost, a posjetitelje očekuju mnogobrojna iznenađenja, pregršt dobre zabave i prigodni popusti koji će obilježiti cijeli mjesec svibanj.

Osim otvorenja B Hyper hipermarketa u centru Lumini taj dan vrata će otvori i dm – drogerie markt, T-Centar, Planet obuća te mjenjačnica Exclusive change.

B Hyper novi je koncept hipermarketa koji se ističe širokim asortimanom raznovrsnih artikala, stručnim, uslužnim i ljubaznim osobljem te zabavnim sadržajem. Obiteljski orjentiran i pristupačan, ovaj hipermarket s inovativnim i zanimljivim konceptom uređenja novost je na domaćem tržištu koji će u svojoj ponudi imati više od 30 000 artikala renomiranih domaćih i međunarodnih proizvođača.

B Hyper je međunarodna tvrtka koja otvorenjem prvog hipermarketa u centru Lumini najavljuje dolazak i širenje na hrvatsko tržište. U proteklih 20 godina tvrtka je otvorila i upravljala s više od 200 supermarketa i hipemarketa na području skandinavsko-baltičke regije te poslovala u sastavu različitih trgovačkih lanaca. Razvoj tvrtke je potpomognut privatnim equity fondovima, a rukovodeći tim B Hypera trenutno radi na razvoju poslovanja u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije