Domaće je domaće

OPG BISTROVIĆ Ljudi prepoznaju kvalitetu pa su na placu i sajmu naši proizvodi uvijek traženi

Nakon tmurnog i kišovitog počeka svibnja, pred nama je sunčano razdoblje, tipično za ovo doba godine - idealno za radove u vrtu

– Važno je voljeti ono čime se bavite. Pogotovo kad je u pitanju proizvodnja hrane, ističe vlasnica OPG-a Bistrović, Sanja Bistrović.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Bistrović nalazi se u Pleševici, udaljeno od glavne ceste, na adresi Plešivica 23/c, a bavi se proizvodnjom i prodajom povrća, voća i presadnica. 

Na imanju obitelji Bistrović trenutno se povrće i voće sadi u čak šest plastenika i sredinom proljeća najveća je potražnja za flancima. Najpoznatiji su upravo po uzgoju presadnica pa tako kod njih možete kupiti sadnice svih vrsta domaćeg povrća. Na raspolaganju su sadnice paprike (žuta i zelena babura, rog, paradajzerica, feferoni..), paradajza (amerikaner, šljivar, grapolo i volovsko srce), zeljarica poput cvjetače, brokule, crvenog i bijelog zelja, kelj i korabica, krastavci (kornišoni i salatni) te korjenašica kao što su celer, peršin, poriluk i tkivice.

Što se tiče povrća koje se sad može kupiti to su zelena salata, mladi luk, blitva, mlada mrkva, peršin i grašak.

U radu na gospodarstvu sudjeluje cijela obitelj, od unučice Eni do vlasnice Sanje i supruga Ivana, sinova Matije s djevojkom Kristinom i Bojana sa suprugom Majom.

Ako na jednom mjestu želite pronaći sve vrste presadnica, te usput kupiti sezonsko povrće i voće koje nude, onda je OPG Bistrović iz Plešivice pravo mjesto za uputiti se.

Radno vrijeme je radnim danom od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 16 sati, dok nedjeljom ne rade.

Kontakt broj je 099-482-3918 ili opg.bistrovic@gmail.com, a pratiti ih možete i na Facebook stranici @OpgBistrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije