Najbolji download portal u Hrvatskoj, a i šire razvijen u Međimurju!

Jeste li znali da je najbolji download portal u Hrvatskoj, a i šire razvijen upravo u Međimurju. Kako doznajemo od autora Ivice Kutnjaka, diplomiranog informatičara, najnovija inačica portala se razvijala nekoliko mjeseci, čime je skidajmo.com dobio najmoderniji izgled, nove osobine i sve to za više od 200 000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno.

Nakon što je predstavljena prva inačica portala davne 2007. godine, ljudi su jednostavno zavoljeli ovakav način skidanja raznih programa i igara. Osim brojnih priznanja, skidajmo.com slovi kao najbolji i najcjenjeniji download portal u Hrvatskoj, a i šire.

Skidajmo manija se širi van granica lijepe naše, pa je tako skidajmo.com popularan u gotovo svim europskim zemljama, dalekoj americi. Koncept na koji je portal stvoren gotovo je savršen pa stoga i tolika pozornost i medijska prašina. S danom 19. siječnja 2012., skidajmo.com download portal dobio je novo ruho.

Kako saznajemo od gosp. Kutnjaka (vlasnika portala) redizajn je rađen u suradnji s korisnicima samog portala. Uspjeli su objediniti sve aspekte i želje svih korisnika, a ishod je moderan download portal koji će zavoljeti svatko.

“Osim “faceliftinga” uveli smo neke nove osobine poput “moja lista softvera” putem koje korisnici mogu dodavati aplikacije i igre koje su im od posebnog značaja u svoju listu te imati iste uvijek pri ruci. Unaprijeđena je i tražilica koja u skladu s upisanim znakovima predlaže korisniku relevantan pojam. Sav trud i znanje uloženi su upravo za više od 200 000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, čime napokon skidajmo.com dobiva mjesto na Internetu koje i zaslužuje.”, rekao je gosp. Kutnjak.

>>> Posjetite download portal skidajmo.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije