951 životinja na izložbi malih životinja u Nedelišću

Dijelimo pet puta po dvije karte za izložbu


Udruga uzgajivača malih životinja Nedelišće od petka do nedjelje (13. – 15. siječnja) organizira u dvorani Mesapa 37. izložbu malih životnja te specijalne izložbe pomeranskog gušana, međimurske kokoši i bantama.

Na izložbi izlažu 102 izlagača, a izložena je 951 životinja. Od toga su 540 goluba, 100 kunića, 70 ptica i 241 perad. Na specijalnoj izložbi pomeranskog gušana izloženo je 168 goluba, na specijalnoj izložbi međimurske kokoši izloženo je 72 komada, a na specijalnoj izložbi bantama izloženo je 25 životinja.

Najbolje ocijenjene životinje proglašene su “šampionima” i nagrađuju se peharima, a na specijalki biraju se najljepše životinje i nagrađuju se posebnim nagradama. Izložba je izvrsna i raznolika, toplo preporučamo da ju posjetite tijekom vikenda.

Dvorana Mesapa, 37. izložba malih životinja Nedelišće 2012

U suradnji s organizatorima portal eMedjimurje dijeli pet puta po dvije ulaznice. Jedino što morate u komentarima ostaviti svoje ime i prezime (ili ostaviti komentar ako je ime ispravno kod Facebook logina), a organizatori će pri ulasku u subotu ili nedjelju provjeriti identitet. Karte dobiva petero najbržih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije