OČEKUJE SE POČETAK RADOVA

NOVO I MODERNO Ovako će izgledati centar Kotoribe, poslovna zgrada će imati dvije etaže

Općina Kotoriba je zainteresiranim gospodarskim subjektima uputila poziv na prethodno savjetovanje za pripremu i provedbu otvorenog postupka javne nabave za radove na izgradnji zgrade Općinske uprave s poslovnim prostorima. Rasprava je trajala do 15. rujna.

Slijedi  izgradnja poslovne zgrade u centru Kotoribe. Bit će to uz željezničku prugu, ispred nove tržnice. Točna lokacija će biti na mjestu stare derutne zgrade koja je “svoje dala”, a danas je djelomično u funkciji.

Ona će biti srušena, gradit će se nova moderna. Ljubomir Grgec, općinski načelnik, ističe kako će stvoriti uvjete za poslovne subjekte. Novi super moderni objekt će imati dvije etaže po 500 metara četvornih. Prizemlje će biti dostupno poslovnim subjektima, a gornja etaža će biti namijenjena općinskoj upravi.

– Uskoro idemo u javnu nabavu i već ove godine očekujemo početak radova. Stajat će oko šest milijuna kuna. Kako je riječ samo o općinskoj investiciji Općina će se morati  kreditno zadužiti uz odobrenje Vlade RH. Razmotrivši zamolbu Kotoripčana Vlada im je odobrila zaduženje, a pisano rješenje primili su u ponedjeljak.

– Ono je “zeleno svjetlo” za daljnje korake – rekao je načelnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije