MLADE SNAGE

ČAKOVEČKI MLINOVI Novi direktor uspješne kompanije je Nino Varga

Stjepan Varga je nakon 28 godina na čelu Čakovečkih mlinova na vlastiti prijedlog prešao na mjesto predsjednika Nadzornog odbora, a novi direktor je Nino Varga

Kao što smo već pisali, u petak, 28. kolovoza održana je Glavna skupština Čakovečkih mlinova d.d.

>> ČAKOVEČKI MLINOVI Stjepan Varga podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave

 Skupštinari su potvrdili odluku da se dobit društva za 2019. godinu u iznosu od gotovo 17 milijuna kuna raspodjeli u zadržanu dobit. Iz dijela zadržane dobiti za 2011. godinu u iznosu od 10,5 milijuna kuna dioničarima društva se isplatio cijeli iznos dobiti po cijeni od 100 kuna po dionici.

Skupština društva Čakovečki mlinovi je donijela odluke o izmjeni sastava uprave i nadzornog odbora. Stjepan Varga, nakon 28 godina na čelu kompanije na vlastiti prijedlog, a koji je potvrdila glavna skupština i nadzorni odbor, s mjesta predsjednika uprave prelazi na mjesto predsjednika nadzornog odbora.

Novi direktor kompanije je Nino Varga koji je posljednjih šest godina obnašao funkciju člana uprave. Ružica Varga je napustila nadzorni odbor na vlastiti zahtjev na samoj skupštini. Dosadašnji predsjednik nadzornog odbora Vladimir Bulić zadržava mjesto člana.

Na skupštini se glasalo i o opozivu dvoje članova za što je potrebno 75% glasova  – Ana Grašić je opozvana, a Zoran Štefulj je prije održavanja skupštine podnio ostavku. Njihova su mjesta zauzeli nezavisni stručnjaci Damir Metelko, odvjetnik i Marko Orešković, financijski stručnjak, ujedno i novi zamjenik predsjednika nadzornog odbora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije