Prijevozniku Dragutinu Madjaru statua “Obrtnik Međimurja”

Prijevozniku Dragutinu Madjaru statua “Obrtnik Međimurja”

– Ne uvaže li se bar neki naši zahtjevi za poboljšanje poslovanja, spremni smo ići na radikalnije poteze nego dosad, kada smo samo predlagali i pasivno očekivali rezultate – istaknuo je predsjednik MOK-a S. Faltak

Prijevoznik Dragutin Madjar iz Čakovca dobitnik je nagrade za životno djelo “Obrtnik Međimurja”. Dodjelom priznanja najboljim obrtnicima Obrtnička komora Međimurske županije obilježila je 17 godina rada.

D. Madjar (57) kao tehničar cestovnog prometa, a kasnije i VKV vozač cestovnog prometa, 14 godina radnog iskustva stjecao je u bivšem GK Međimurju. Obrt otvara 1985. godine i kao samostalni prijevoznik radi već 26 godina.

Plakete “Majstor godine” dodijeljene su Josipu Bartoliću, autolimaru iz Donjeg Mihaljevca, Stjepanu Mišiću, prijevozniku iz Podbresta, i Robertu Čavničaru, plastičaru iz Prhovca.

Predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Slavko Faltak osvrnuo se na sve teže stanje obrtništva u Međimurju.

– Ne uvaže li se bar neki naši zahtjevi za poboljšanje poslovanja, spremni smo ići na mnogo radikalnije poteze nego dosad, kada smo samo predlagali i pasivno očekivali rezultate kojih nema – istaknuo je predsjednik MOK-a Slavko Faltak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije