Gdje smo s društvenim poduzetništvom danas?

Gdje smo s društvenim poduzetništvom danas?

Program JAKO, Autonomni centar – ACT, ACT Printlab d.o.o. i CEDRA Čakovec pozivaju na regionalnu konferenciju pod nazivom “Gdje smo s društvenim poduzetništvom danas” koja će se održati 13. listopada 2011. u Tehnološko inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22, Čakovec, s početkom u 9 sati.

Konferencija ima za cilj okupiti predstavnike javnog, privatnog profitnog i privatnog neprofitnog sektora kako bi se otvorio prostor za diskusiju o razumijevanju fenomena društvenog poduzetništva, te prilika i mogućnosti za njegov razvoj u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Na konferenciji će teoretičari, društveni poduzetnici i predstavnici javnih institucija, uz uvodne informacije o kontekstu i razvoju društvenog poduzetništva, dati presjek najvažnijih informacija vezanih uz razvoj zakonodavnog, institucionalnog i financijskog okvira za razvoj društvenog poduzetništva u Hrvatskoj.

Na samom kraju konferencije, sudionici će se imati prilike upoznati s primjerima dobre prakse iz Slovenije i Hrvatske.

Sudjelujete na Regionalnoj konferenciji, a svoje sudjelovanje potvrdite na broj telefona 040 / 390 – 047, email adresu infotocka@programjako.info ili fax.: 040 / 390 – 048, najkasnije do petka, 7. listopada 2011. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije