GRAĐANI OSTAJU BEZ BANKE

MALA SUBOTICA PBZ zatvara ispostavu, najbliže poslovnice u Čakovcu i Prelogu

- Najbliže poslovnice u kojima ćemo našim klijentima pružiti kompletnu, kvalitetniju financijsku uslugu su Čakovec Jug i Prelog - stoji u obavijesti iz banke

Općina Mala Subotica na svojim je stranicama objavila obavijest o zatvaranju ispostave Privredne banke Zagreb d.d. u Maloj Subotici. Iz banke su Općini i mještanima dostavili obavijest o zatvaranju ispostave.

– Detaljnom analizom poslovanja i transakcija u ispostavi Mala Subotica uočeno je da većinu svih transakcija predstavljaju gotovinske uplate i isplate , a koje se mogu izvršiti i na novom bankomatu u sklopu ispostave. U ispostavi Mala Subotica trenutno radi jedan djelatnik koji pruža ograničen broj usluga klijentima. Zbog optimizacije rada i osiguranja adekvatnih uvjeta, kako za djelatnika, tako i za klijente, donesena je odluka da Privredna banke Zagreb s 30.11.2019 zatvori ispostavu Mala Subotica.

Svakako bismo željeli naglasiti da ovu odluku nismo donijeli ishitreno već nakon duljeg promišljanja s obzirom na to da istu odgađamo već dvije godine. No, poslovni model kojeg smo imali u ispostavi Mala Subotica s jednim djelatnikom nažalost više nije održiv te smo primorani donijeti odluku o zatvaranju, a sve u cilju pružanja ujednačene financijske usluge klijentima u svim našim poslovnicama.

Najbliže poslovnice u kojima ćemo našim klijentima pružiti kompletnu, kvalitetniju financijsku uslugu su Čakovec Jug i Prelog – stoji u obavijesti PBZ-a.

Službenu obavijest Privredne banke Zagreb možete vidjeti klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije