Završio remont na Gradskim bazenima u Čakovcu

Završio remont na Gradskim bazenima u Čakovcu

Gradsko poduzeće Ekom u remont Gradskih bazena uložilo je oko 150.000 kuna, a kompletne radove na remontu izvodili su uglavnom zaposlenici Ekoma. O remontu koji je počeo 5. rujna i ostalim aktivnostima u toj tvrtki govorilo se na konferenciji za novinare. Remont je sveobuhvatan zahvat na cijeloj građevini i svim sustavima, bazenskoj tehnici, termo-tehničkoj opremi, instalacijama, strojarskoj i elektroenergetskoj opremi i drugim radovima poput povravaka na građevini.

Direktor Ekoma Miodrag Novosel pobrojao je sve obavljene radove, od čišćenja do servisa, popravaka, dezinfekcije i drugog. Bazeni su napunjeni vodom u nedjelju, a za uspostavu kompetnog režima s potrebnim temperaturama i parametrima vode potrebno je oko četiri dana. Otvorenje je u petak 16. rujna.

U prvih osam mjeseci ove godine na bazenima je bilo 84.606 posjetitelja, a prihod je 1.964.085 kuna. Dnevno su to 352 prodane ulaznice. Prošlogodišnji je prosjek bio 338 ulaznica dnevno. Od 1999. do 2011. godine prosjek je, izračunali su u Ekomu, oko 400 ulaznica na dan.

Na konferenciji za novinare govorilo se i zahvatu tzv. kogeneracije, vrijednom preko pola milijuna kuna, o radovima na vanjskim bazenima, gdje se radilo na igralištu za odbojku i rukomet na pijesku, u što je uloženo više od 96.000 kuna. Bilo je riječi i o aktivnostima i novostima na stadionu, streljani i o raftingu kojeg organizira Ekom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije