
Glavna kuharica Silvija Horak jamstvo je spremanja vrhunskih jela, a Ljiljana i Maja, ugodnost posluživanja i uživanja
Od 15. do 24. ožujka traje Tjedan restorana Hrvatske kojemu je smisao i cilj ljudima ponuditi najbolje sadržaje ugostiteljskih objekata koji su uključeni u ovaj uistinu kvalitetan projekt. Nama najbliži i po do sada stečenim vrijednostima je Restoran ‘Terbotz’ u Železnoj Gori kojeg smo i pohodili i koji nam je i ovom prigodom pokazao i dokazao kako je jedan od najbolji međimurskih restoranh u svakom segmentu, od pipničara i konobara preko kuhara do najvrijednijih, vlasnika obitelji Jakopić.
– Jako dobro je započeo Tjedan restorana u Hrvatskoj kojeg smo i
mi dionici i mogu kazati kako je započeo izuzetno dobro. Premda
je početak bio u petak i kako znamo da je to vrijeme Korizme
pripremili smo menu u tom smislu i nismo pogriješili, jer
ljudstvo ii gosti tražili u nemesna jela. Riblja, te
mliječna-sirna i slična jela bila su ono što su tražili, željeli
i na kraju i dobili naši gosti, rekla nam je u subotu, drugog
dana ove svečanosti jela i ponude u Hrvatskoj Nadica
Jakopić, vladarica Terbotza.

Kušali smo i preostala dva jela i bili smo oduševljeni, odnosno
znali smo kako je u Terbotzu sve odlično. Glavna kuharica
Silvija Horak jamstvo je spremanja vrhunskih
jela, a Ljiljana i Maja, ugodnost posluživanja i
uživanja.








