JB MODELARIJA BLAŽEKA Investirali u nove tehnologije i otvorili 8 radnih mjesta

Uspješnu provedbu projekta “Investicijom u prostorne kapacitete i nove tehnologije do povećanja konkurentnosti poduzeća” poduzeće JB-MODELARIJA BLAŽEKA d.o.o. završava 21. lipnja 2018. godine. Provedba projekta započela je 21. veljače 2017. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 5.786.919,41 HRK, od toga dobivena bespovratna sredstva iznose 2.239.473,55 HRK.

Unatrag nekoliko godina, poduzeće bilježi povećani broj narudžbi kupaca što je uzrokovalo probleme nedostatka prostornih i tehnoloških kapaciteta. Zbog navedenog poduzeće se prijavljuje na natječaj “Kompetentnost i razvoj MSP” s ciljem povećanja konkurentnosti što je postignuto ulaganjem u prostorne kapacitete i nove tehnologije te otvaranjem 8 novih radnih mjesta, a što će za rezultat imati povećanje prihoda od prodaje i prihode od izvoza.

Aktivnosti projekta uključivale su izgradnju nove hale, čime su povećani prostorni kapaciteti i nabavu opreme potrebne za modernizaciju poslovanja i stvoreni preduvjeti za daljnji rast i razvoj poduzeća. Projektom će se utjecati na povećanje prihoda od prodaje i prihoda od izvoza te otvaranje novih radnih mjesta do 2020. godine.

Novoizgrađena hala poduzeća JB-Modelarija Blažeka d.o.o.

U pripremi i provedbi projektnih aktivnosti sudjelovali su vanjski stručnjaci iz REDEA-e koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provođenju projekata, provođenju postupka javne nabave, kao i savjetovanju poduzetnika.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na sljedeće kontakte: Mario Blažeka, info@jb-modelarija.hr, 040 646 545 , Kristina Pevec, kristina.pevec@redea.hr, 040 600 074.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
www.strukturnifondovi.hr
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Preporučeno
Najnovije