NICK COLGAN ‘Čakovec i lokacija su me osvojili na prvu’

Uoči otvorenja The Garden Bar & Kitchena u Čakovcu, porazgovarali smo s vlasnikom, legendarnim Englezom Nickom Colganom.

Nakon impresivne karijere u svjetski poznatom bendu UB40… zašto Hrvatska?

Jimmy Brown i ja smo došli na godišnji odmor sa svojim obiteljima 2003., i jednostavno sam se zaljubio. Bili smo u Ražancu, i otišli smo u Zadar na stare gradske zidine, gdje je nastao The Garden Lounge. Još uvijek je tamo! Sada je u svojoj petnaestoj sezoni, a ostalo je povijest.

Kakve su Vaše dosadašnje impresije iz Hrvatske?

Obitelj i ja odlično živimo u Zagrebu I Zadru. Naša djeca studiraju u Velikoj Britaniji, a supruga I ja smo još uvijek jako sretni.

Nakon pivovare pokrećete sasvim novi koncept s The Garden Bar & Kitchen u Zagrebu. Je li novitet ispunio Vaša očekivanja?

Još uvijek je u svojim počecima, no da, jako sam sretan i zadovoljan s pivovarom, ali i s novim projektom The Garden Bar & Kitchena.

Kako je došlo do odluke da se proširite u grad Čakovec?

Čakovec je došao k nama. Našu pivovaru izradila je tvrtka Letina inox iz Čakovca. Izgradili smo odličan odnos s obitelji i tvrtkom. Gospodin Letina je imao restoran u Starom gradu Zrinskih. Sada je to The Garden Bar & Kitchen. Naravno, uz poznanstvo s obitelji Letina, izuzetno mi se sviđa lokacija.

Što možemo očekivati u novootvorenom The Garden Bar & Kitchenu u Čakovcu?

Odlično pivo, odličnu hranu, odličnu glazbu i odlične ljude.

Tko Vam je pomogao pri dolasku u Čakovec? Kako su Vas primili?

Svi su bili jako susretljivi, što me veseli i radujemo se novim budućim suradnjama i projektima.

Kakvi su budući planovi u Čakovcu, i što možemo očekivati?

Jako se radujemo otvorenju, veselimo se dobrom provodu sa Big Dannyjem Kaneom uz dobro pivo i puno dobrih ljudi. Dalje ćemo vidjeti… Ovim putem pozivam sve zainteresirane na otvorenje, ovoga petka u 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije