MINISTAR CAPPELLI stiže u Čakovec na otvorenje Hotela Castellum

Ministar turizma Gari Cappelli će u petak, 20. travnja 2018. u 12 sati sudjelovati na svečanom otvorenju Hotela Castellum u Čakovcu

Castellum business&city break hotel je prvi čakovečki hotel visoke kategorije, 4**** i dva posebna standarda, meetings i bike. U vlasništvu je tvrtke City projekt, a cijela investicija vrijedna je oko 20 milijuna kuna. Hotel raspolaže s 30 moderno uređenih i opremljenih soba, multifunckionalnom dvoranom, hotelskim fitnessom i tri barska koncepta. Gostima će na raspolaganju biti i punionica za električna vozila, a u planu je i ugradnja e-bike stanice.

Također, ministar Cappelli sastat će se s voditeljicom ureda Turističke zajednice Grada Čakovca, Boškom Ban Vlahek te će razgovarati o aktualnim turističkim temama.

Osim toga, ministar Cappelli će posjetiti restoran Mala Hiža u Mačkovcu koji se od nedavno nalazi na Michelinovoj listi restorana s preporukom. Početak obilaska predviđen je u 14.15 sati.

Restoran Mala Hiža nudi temeljno tradicionalnu međimursku gastronomsku ponudu oslonjenu na sezonske i namirnice iz bližeg okruženja, provjerenog i kvalitetnog porijekla, a nalazi se u staroj hrastovoj zgradi iz 1887.godine. Jedan je od 55 restorana koji su ove godine dobili preporuku vodiča Michelin, jednog od najpriznatijih i najpopularnijih specijaliziranih gastronomskih vodiča u svijetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije