PRIBISLAVEC Najavili zatvaranje ceste zbog radova, ali strojeva nema?

‘Zbog izvođenja radova na sanaciji dijela županijske ceste 2018 i lokalne ceste 20023 u Pribislavcu, u srijedu, 4. travnja 2018. godine zatvorit će se cesta u Ulici braće Radić od centra do skretanja za Štefanec, u trajanju od 15 dana.’

Ovako je glasila najava u utorak koja je bila izaslana svim medijima putem Centra za obavještavanje 112. U srijedu strojevi nisu izašli na teren, a cesta je još uvijek otvorena, bez da se javnost obavijestilo o kašnjenjima i planiranom početku radova, odnosno najavljenom zatvaranju ceste.

Primjedbe što će cesta biti zatvorena 15 dana dali su poduzetnici čije poslovanje se proteže uz navedenu cestu.

Da spomenemo, u nekoliko smo navrata pisali o ogorčenosti velikog broja vozača koji svakodnevno prolaze ovom cestom u Pribislavcu koja je, blago rečeno, u katastrofalnom stanju.

– Nažalost, došlo je do kvara stroja koji je ključan za izradu nove ceste. Pokušavamo pronaći alternativu u kontaktiranju okolice te susjeda u Sloveniji kako bismo mogli započeti što prije s drugim strojem. Sada još nemamo informaciju kada će se cesta biti zatvorena.

Početak radova morat ćemo odgoditi do sljedećeg tjedna kada će biti i ljepše vrijeme. Na taj ćemo načini radnicima izaći u susret, a i posao će biti kvalitetnije odrađen, rekao je direktor Tegre Ivan Kolarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije