PISMO RADNICE ‘U Meisu opet dočekujemo Uskrs sa zebnjom u srcu’

U našu redakciju javila se radnica tvrtke Meiso iz Goričana (podaci poznati uredništvu) kako bi ukazala na stanje i probleme koji tamo postoje. Njezino pismo prenosimo u cijelosti.

‘U tvornici Meiso Goričan na oglasnoj ploči stavljen je dopis koji je gospodin Nenad Leček uputio Vladi Republike Hrvatske, Ministarstvu državne imovine i CERP-u. U njemu postavlja pitanje zašto nije sprovedena smjena direktorice Snježane Dominić?

On tvrdi da direktorica nije sposobna izraditi kvalitetan plan restrukturiranja i da nema odekvatnu stručnu spremu. Naime, direktorica Dominić zna izraditi kvalitetan plan jer suradnja sa ino partnerima je odlična, ona uredno isplaćuje plaće, otvara nova radna mjesta, plaća poreze, doprinose. Bori se za svakog radnika i cijeni svakog radnika.

Jedini problem je stari dug sa lihvarskim kamatama koji država ne želi oprostiti. Pitam se zašto je prošle godine ministar državne imovine nakon velikih najava da će posjetiti tvornicu Meiso upravo nju zaobišao? Zašto nas ne posjeti ministar financija, predsjednica države, premijer, načelnik, župan?

Neka vide kako se radi u tvornici, neka vide kakvo poštovanje imaju djelatnici od direktorice. Mnogi političari imaju diplome; neki prave, neki lažne, a naša direktorica ima veliko srce za nas, puno znanja i prakse.

Već drugi Uskrs dočekujemo sa zebnjom u srcu što će biti s nama. Ovo nije Hrvatska o kakvoj smo sanjali, ovo je trula država koja podupire lopove i nerad. Zato svi vi sabornici koji primate velike plaće, a ne dolazite u Sabor (uvjerili smo se prošle godine kad smo bili tamo), svi vi političari u debelim foteljama sjetite se nas običnih ljudi kada budete bezbrižno blagovali za uskrsnim stolom, sjetite se da mi radnici Meisa ne možemo mirno provodit uskrsne blagdane jer ne znamo što nas čeka.

Radimo za puno manje plaće od vaših, ali radimo marljivo i pošteno. Svim djelatnicima, čitateljima i našim “dragim” političarima sretan Uskrs’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije