ELEKTRA ČAKOVEC ‘Ispričavamo se vatrogascima zbog greške na računu’

Nakon našeg upita i objave članka ‘DVD GORNJA DUBRAVA Od HEP-a dobili račun od 120 tisuća kuna!’, iz Elektre Čakovec su se javili s odgovorom.

Podsjetimo, član DVD-a Gornja Dubrava odgovoran za zastupanje Damir Klobučarić je redakciji portala eMedjimurja.hr dostavio presliku uplatnice za plaćanje električne struje i svoje viđenje stanja.

– Za siječanj 2018. godine od HEP-a d.o.o. Zagreb dobili smo račun za potrošenu struju u iznosu od 120.000 kuna što nas je gotovo zaledilo te smo uložili žalbu, jer znamo kako nismo trošili ništa posebno.

I namjesto bilo kakve isprike ili traženja razloga zbog čega je do toga došlo, stigla nam je uplatnica-račun za sljedeći mjesec na iznos od 43.000 kuna. Ne možemo vjerovati i pitamo se je li to nas HEP zeza ili pokušavaju formulu ‘ako prođe, prođe…’’, napisao je Klobučarić, dodajući kako DVD Gornja Dubrava u svojim prostorijama ima jednofaznu struju i kako su iznosi veliki kao da troši cijelo selo.

Odgovor Elektre Čakovec prenosimo u cijelosti:

‘Poštovani, na mjernom mjestu iz upita kupca se na žalost dogodila pogreška, odnosno mjerno mjesto je bilo krivo očitano (decimalno mjesto nije bilo posebno označeno).

Nakon podnijete reklamacije odmah smo ustanovili problem, stare obračune smo stornirali i napravili nove po ispravnim stanjima brojila, a o svemu navedenom smo obavijestili opskrbljivača kupca koji onda kupcu izdaje korigiran račun.

Ovim putem se kupcu izvinjavamo zbog greške u očitanju i problemima vezanim uz neispravan račun opskrbljivača.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije