PRIZNANJE Tvrtka Factory X stekla status Microsoft Gold Certified Partnera

Međimurska tvrtka specijalizirana za razvoj web aplikacija Factory X j.d.o.o. iz Pribislavca postala je Microsoft Gold Certified Partner, partner najviše razine za razvoj aplikacija u Microsoft tehnologijama, te stekla kompetenciju Gold Application Development.

Priznanje je to stručnosti zaposlenika tvrtke Factory X j.d.o.o., te njihove profesionalnosti pri realizaciji različitih razvojnih projekata korištenjem Microsoft tehnologije.

Gold Application Develoment najviša je razina kompetencije za tvrtke koje se bave razvojem software-a (ISV – Independent Software Vendor). Osim stjecanja min. 4 MCSD (Microsoft Certified Solution Developer) certifikata, za dobivanje kompetencije potrebno je odraditi i određeni broj kompleksnih i zahtjevnih projekata. Projekti kojima je tvrtka Factory X j.d.o.o. nakon samo godinu dana poslovanja potvrdila svoju stručnost odrađeni su za klijente iz Njemačke i Švicarske, a kroz te je projekta poduzeće
Factory X j.d.o.o. pokazalo svoju usmjerenost prema naprednim tehnologijama i praćenju suvremenih trendova. – Dobivanje kompetencije Gold Application Development ne bi bilo moguće bez stručnih i odgovornih zaposlenika koji čine najveća vrijednost Factory X-a – kažu.

O Factory X j.d.o.o.

Factory X j.d.o.o. smještena je u Pribislavcu i specijalizirana je za razvoj web aplikacija. Poduzeće je osnovano krajem rujna 2016. godine, te je po osnivanju ušlo u BizSpark program tvrtke Microsoft. Factory X j.d.o.o. zapošljava 10 vrhunskih stručnjaka sa područja Međimurja koji svoju stručnost, pored stjecanja Microsoft certifikata, svakodnevno dokazuju radom na kompleksnim projektima svojih klijenata.

Klijenti poduzeća Factory X j.d.o.o. nalaze se u Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i SAD-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije