SVETI MARTIN Australac želi ulagati u Gospodarsku zonu

Lijepa vijest iz Australije stigla je u Općinu Sveti Martin na Muri i potvrdila staru izreku, kako se dobra vijest čuje daleko, a još bolja najdalje.

A lijepa vijest iz Svetog Martina na Muri je njegova Gospodarska zona. Vlatka Županec, službenica JUO kaže (i pokazuje nam) kako se Općini javio Jadranko Vinko, australski državljaninn podrijetlom iz Gradiščaka, iskazavši želju za investiranje u Gospodarskoj zoni Sveti Martin na Muri.

Nakon što je mnogo toga dobrog pročitao i čuo, Vinko se javio kako želi kupiti parcelu površine od oko 4000 kvadratnih metara na kojoj bi izgradio gospodarski objekt za potrebe prerade metala.

Iz Općine su na Vinkovu australsku adresu poslali skicu zone, parcele s oznakama površine te okvirne cijene za kvadratni metar zemljišta, kao i druge informacije, te očekuju odgovor koji bi značio novu investiciju u zoni vrijednu nekoliko milijuna i zaposljenju desetke radnika.

Od Župancove doznajem kako je Općina s dimnjačarom Radovanom Zverom iz Strahoninca, sklopila Ugovor o Koncesiji za obavljanje dimnajčarskih usluga na vrijeme od 5 godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije