MURSKO SREDIŠĆE Na susret s gospodarstvenicima stiže ministar Marko Pavić

Tradicionalni susret predstavnika Grada Mursko Središće s poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-eva s područja Grada, održat će se 19. siječnja 2018. godine (petak) s početkom u 17,30 sati u motelu ‘Ilonka’ u Murskom Središću.

Cilj ovog susreta je da Grad Mursko Središće poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-eva sa područja Grada pruži što kvalitetnije informacije o programima i planovima iz resora zapošljavanja, poduzetništva, gospodarstva i poljoprivrede te mogućih budućih mjera za poticanje rasta i razvoja poduzetništva. Susretu će nazočiti ministar rada i mirovinskog sustava mr.sc. Marko Pavić.

Na susretu će biti predstavljene kraće prezentacije Regionalne razvojne agencije Međimurja “REDEA”, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Hamag Bicro te je planirani zajednički okvirni razgovor u svezi suradnje Grada Mursko Središće te poduzetnika, gospodarstvenika obrtnika i vlasnika OPG-eva, a po završetku službenog djela Susreta svi ste pozvani na zajednički domjenak i neformalno druženje u motelu “Ilonka”.

– Molimo Vas da se ovom pozivu obavezno odazovete, u cilju uspostavljanja što kvalitetnije zajedničke suradnje, te da svoj dolazak potvrdite na telefon 370-771, najkasnije do 17. siječnja 2018. godine – poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije