FESTIVAL VINA Vinarija Štampar zablistala na festivalu u Osijeku

U Osijeku je 1. i 2. prosinca održan 4. Međunarodni festival vina, delicija i ugodnog življenja WineOs na kojem se predstavio i proizvođač iz Međimurja, čiji se nastup pokazao kao izvrstan za otvaranje i ovog tržišta.

Organizator Međunarodnog eno – gastro festivala WineRi i direktor marketinške agencije aha marketing d.o.o. Žarko Stilin i hrvatski Masterchef Časlav Matijević predstavili su ponudu proizvoda vinarije Štampar iz Štrigove.

Ovogodišnji, četvrti po redu WineOs pokazao je kako ovakve manifestacije imaju svoju publiku, a na ovogodišnjem festivalu posebno se mogla primijetiti podrška i sinergija vinskih udruga toga kraja te Grada Osijeka i Osječko – baranjske županije. Novost na ovogodišnjem festivalu je Gala večera nazvana WineOS Trophy održana u Muzeju okusa koja je ocijenjena kao najuspješniji enogastro događaj u Osijeku.

WineOs je zasigurno manifestacija na kojoj svoj interes mogu pronaći Međimurska županija i Turistička zajednica Međimurja i međimurski proizvođači vina. Posjetitelji festivala vrlo su pozitivno reagirali na predstavljene proizvode što je pokazatelj da i međimurski proizvođači imaju što pokazati u Slavoniji.

– Ostvarili smo mnoge kontakte te ćemo pokušati što više proizvoda predstaviti u ovoj regiji, istaknuo je Žarko Stilin. Ovakvi festivali su prilika da se u određenoj regiji predstavi cjelokupna ponuda jedne županije i sama županija što zbog turističkog interesa što zbog tržišta na kojem ima prostora za međimurske proizvode zaključio je Stilin.

Časlav Matijević napominje kako su međuljudski odnosi, povezivanje i zajedništvo preduvjet uspješnog poslovanja u eno-gastro svijetu.

– Samo povezivanjem i dijeljenjem znanja, iskustava i pomoći možemo se predstaviti na hrvatskom i međunarodnom tržištu, istaknuo je Matijević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije