PRIČA SE Je li došlo vrijeme da se u Čakovcu otvori McDonald’s?

Ovih se dana u međimurskom kraju, točnije u Čakovcu, u javnosti pojavila priča kako će se u glavnom gradu Međimurja otvoriti popularni McDonald’s. Prema špekulacijama lokacija bi trebala biti novoizgrađeni poslovni prostori Galerije sjever.

Odlučili smo provjeriti o čemu se radi te smo poslali upit u McDonald’s.

– Hvala Vam na ukazanom interesu vezanom za proširenje mreže naših restorana. Proširenje mreže restorana je jedan od glavnih ciljeva McDonald’sa u Hrvatskoj te u skladu s tim pratimo tržište i u konstantnoj smo potrazi za novim kvalitetnim lokacijama. O lokaciji i terminu otvorenja novog restorana u našoj mreži, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti – stoji u odgovoru koji nam je poslala Anja Štajduhar, koordinatorica ureda Uprave Globalna hrana d.o.o. McDonald’s DL for Croatia.

Budući da iz se ovog odgovora može, a i ne mora isčitati kako je u planu restoran u Čakovcu poslali smo još dodatan upit. – U budućnosti vidimo takvu mogućnost, ali konkretnih planova za sada nemamo – odgovorili su nam.

Je li došlo vrijeme da se u Čakovcu otvori McDonald’s i da li je u planu otvaranje restorana upitali smo Maju Đurkin Međimurec, voditeljicu Trgovačkog centra Galerije sjever.

– Za sve stanovnike lijepog nam Međimurja, ali i šire, Galerija sjever zasjat će idućega proljeća s novim zvijezdama. Bit će to mjesto kvalitetne kupnje, zabave, druženja i iznenađenja. Stoga dopustite da Vas iznenadimo kada za to dođe vrijeme. Drago nam je što nas pratite i s nestrpljenjem čekate što smo Vam pripremili – stoji u njezinom odgovoru.

Hoće li među novim zvijezdama biti i McDonald’s? Odgovor na to pitanje očito moramo pričekati do proljeća iduće godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije