NOVO Čakovec dobio spa oazu za kosu – ‘Frizerski salon Iva’

Čakovec je ovih dana dobio novu spa oazu za kosu – ‘Frizerski salon Iva’, pod čijim okriljem se nalazi više od 11 godina znanja, iskustva i vrhunske usluge u frizerskoj struci. U predivno uređenom prostoru MTC centra, osiguranim parkingom za svakog, dječjom igraonicom te ugodnom wellnes ambijentu salona susretljiv i uhodan tim svojim klijentima želi priuštiti neodoljive trenutke opuštanja.

Potaknuti svjetskim trendovima, dugogodišnjim iskustvom potreba i želja klijenata te edukacijama diljem Europe i šire, Frizerski salon Iva je pripremio nekoliko iznenađenja za sve svoje već vjerne dosadašnje, ali i buduće klijente. Također, nakon nekoliko godina izbivanja iz salona u tim se vraća i sama vlasnica Ivana Oletić.

Svoje dugogodišnje frizersko iskustvo gradila je ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire, pa čak i izvan granica Europe. Potrebno je napomenuti da to iskustvo nije stjecala samo kao polaznik, već i kao edukator za polaznike iz tridesetak država.

– Kao edukator svjetskog brenda Schwarzkopf professional i Ask akademije imala sam prilike educirati frizere iz najrazličitijih dijelova svijeta, izlaziti na velike pozornice pred tisuće polaznika te surađivati sa najvećim imenima frizerske struke s kojima će mi ostat predivne uspomene i vječno prijateljstvo. Ponekad izgubim pojam u kojem sam gradu ili u kojoj državi, zračne luke su postale moj novi dom pa se već ponekad osjećam i kao stjuardesa.

No ono što me zaista drži upornom je strast prema kosi, prema našoj predivnoj struci, iskustva s renomiranim frizerima sa različitih kontinenata koja su neprocjenjiva te klijenti mojih salona koji su mi bili velika podrška. Dana 22. i 23. Rujna pripremili smo za sve posjetitelje Dane otvorenih vrata u našem salonu uz raznorazne edukacije, pogodnosti i besplatne wellnes tretmane kose. Svatko i malo znatiželjan je dobrodošao! – kaže Ivana Oletić dok nam je prezentirala ugodan interijer i toplinu novog salona.

Ivana je samo u ovoj godini proputovala više tisuća kilometara od Barcelone, Rige, Vilniusa, Varšave, Hambura, Almatya te Skopja educirajući frizere, ali i edukatore novih trendova, svjetskih tehnika i inovacija u struci.

Kao član @WORK teama Cetral East Europe osim što je na samom izvoru informacija o trendovima i novim tehnikama, imala je priliku sudjelovati i u kreiranju kolekcije “Essential looks” za proljeće /ljeto 2017 u Hamburgu, zajedno s dvije svjetski poznate ikone frizerske struke Lesley i Tyler. Ta kolekcija danas se naziva biblijom Schwarzkopf professional frizerskih salona, a fotografije koje tamo nastaju mogu se pronaći i u globalno poznatim časopisima.

Ukoliko želite samo najbolje za vašu kosu prepustite se stručnjacima, a možemo biti ponosni da u našem Čakovcu baš takve imamo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije