IZABRANI novi članovi Nadzornog odbora Međimurskih voda

Danas (srijeda) je u čakovečkom Hotelu Park održana Skupština Društva Međimurske vode d.o.o. Čakovec. Temeljna točka dnevnog reda bila je izbor članova Nadzornog odbora nakon što je prethodno za predsjednika Društva izabran Stjepan Kovač, gradonačelnik Grada Čakovca.

Direktor Međimurskih voda d.o.o. Vladimir Topolnjak, dipl.ing. je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim 4-godišnjim radom članova Nadzornog odbora kojima je mandat istekao u utorak, 25. srpnja te izrazio nadu kako će novi članovi krenuti njihovim stopama.

Jednoglasno i bez rasprave su u novi Nadzorni odbor izabrani Jurica Horvat i Miroslav Novak kao predstavnici Grada Čakovca. Općine Nedelišće i Strahoninec će zastupati Marjan Marciuš iz Pušćina, Josip Dobranić iz Murskog Središća bit će predstavnik općina Šenkovec, Sveti Martin na Muri,Selnice, Svetog Juraja na Bregu, Štrigove, Gornjeg Mihaljevca i Grada Mursko Središće.

Grupaciju općina Podturen Vratišinec, Mala Subotica, Orehovica, Belica, Domašinec Dekanovec i Pribislavec predstavljat će Mihael Grbavec iz Vratišinca. Vlado Sokač iz GoričanA bit će predstavnik grupe općina: Goričan, Kotoriba, Sveta Marija, Donji Vidovec, Donja Dubrava, Donji Kraljevec i Grad Prelog.

Seedmog član toga tijela daje zaposleničko vijeće Međimurskih voda d.o.o. i u njemu se od rujna prošle godine nalazi Danijela Pongrac.

Mandat članova Nadzornog odbora traje četiri godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije