NOVI PROJEKT Radni sastanak međimurskog i baranjskog LAG-a te partnera

U utorak 18. srpnja 2017. godine u uredu LAG-a Međimurski doli i bregi u Nedelišću i kasnije u restoranu Međimurski dvori u Lopatincu održan je radni sastanak predstavnika LAG-a Međimurski doli i bregi i LAG-a Baranja te partnera udruge Snaga kulture i Udruženja “Baranja”.

Sastanak je održan s ciljem planiranja projekta za natječaj “Umjetnost i kultura 54+ koji je raspisan u okviru Europskog socijalnog fonda. U projektu se planira niz aktivnosti za “baranjske Međimurce” s ciljem povezivanja sa izvornim tradicijskim naslijeđem, a sve temeljem dugogodišnje suradnje međimurskog i baranjskog LAG-a.

Osim partnera, sastanku su prisustvovali i voditelji radionica koje su planirane u sklopu projekta. Na sastanku su usuglašene smjernice projekta te su prikupljeni podaci o projektnom timu, partnerima i voditeljima radionice.

Nakon sastanka bio je organiziran radni ručak gdje su dogovarani daljnji planovi i inicijative za projekte suradnje međimurskog i baranjskog LAG-a i partnera u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije