PEKLENICA – KRIŽOVEC Na mjesnom groblju radit će se nadstrešnica

U razvitak naselja koje pripadaju Gradu Mursko Središće ulaže se jednakomjerno, stvaraju se novi, bolji uvjeti za građane okolnih naselja. Tako se u Štrukovcu obnovio Društveni dom, asfaltirana je Gornja ulica, pokrenut je postupak revitalizacije Majura, u Hlapičini se adaptira prostorija Društvenog doma koja će služiti Društvu žena, zamijenjena je vanjska stolarija, postaviti će se prometni radari.

U naselju Peklenica kreće se u II. fazu rekonstrukcije Društvenog doma, izgrađene su pješačko-biciklističke staze, u naselju Križovec nedavno je izgrađeno i opremljeno rukometno igralište u sklopu nogometnog igrališta te je završena pješačko biciklistička staza.

Prema programu i planu razvoja Grada Mursko Središće mnogi projekti koji su započeti će se završiti, pokrenut će se nove investicije, nastavit će se kvalitetna suradnja s mjesnim odborima i udrugama.

Jedna od investicija je i izgradnja nadstrešnice na mjesnom groblju Peklenica – Križovec, zbog lakšeg održavanja svete mise i sprovoda kroz godinu. Gradonačelnik Dražen Srpak s predsjednicima Mjesnih odbora Peklenica i Križovec Ivanom Maltarić i Markom Strojkom dogovorio je kolika će biti veličina i natkrivenost nadstrešnice.

Grad Mursko Središće raspisat će pozivni natječaj za obavljanje poslova projektiranja te će odabrati najpovoljniji ponuditelj. Uz izgradnju nadstrešnice, napravit će se i rasvjeta na parkiralištu i samom groblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije