NATJEČAJ za besplatnu procjenu tehnološko-inovacijskog kapaciteta poduzeća

Vlasnik ste malog ili srednjeg poduzeća i smatrate da vaše poduzeće ima inovacijskog potencijala? Sada imate priliku da to procjene stručnjaci, usporedbom s drugim poduzećima na tržištu uz njihovo savjetovanje, bez dodatnih troškova.

Europska poduzetnička mreža Hrvatske omogućuje procjenu tehnološko-inovacijskog kapaciteta za 21 poduzeće. Procjena tehnološko-inovacijskog kapaciteta obuhvaća dva posjeta poduzeću od strane inovacijskih savjetnika certificiranih od strane Europske komisije i jednog od vodećih svjetskih konzultantskih poduzeća – AT Kearneya.

Uz posjete, uključuje i analizu inovacijskog potencijala koja se radi pomoću IMP3rove metodologije i uspoređuje s podacima iz drugih sličnih poduzeća te izradu akcijskog plana i inovacijske strategije, uz pomoć savjetnika.

Prvi rok za prijavu je 1. srpanj 2017. godine, u slučaju da ostane slobodnih mjesta, prijave će biti zaprimane do 1. listopada 2017. godine. Iskoristite ovu dragocjenu priliku kako biste utvrdili poziciju vašeg poduzeća na tržištu te daljnje korake usklađene s rezultatima procjene.

Više podataka o natječaju dostupno je ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije