PROJEKT B LIGHT Saznajte kako do bespovratne potpore od 135 000 eura

Regionalna razvojna agencija REDEA poziva na predstavljanje natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za poduzetnike u sklopu projekta B Light. Predstavljanje natječaja održat će se 14. lipnja u 10 sati, u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, u Čakovcu.

Poduzetnici u hrvatsko-mađarskom pograničnom području će prvi put, putem projekta B LIGHT, imati priliku postati izravni korisnici bespovratnih sredstva za sufinanciranje zajedničkih projekata s partnerskim poduzećima iz Mađarske.

B Light Scheme omogućit će hrvatskim poduzetnicima da ostvare bespovratnu potporu u iznosu do 135 000 eura. Kroz predstavljanje natječaja, poduzetnici će biti upoznati s uvjetima natječaja i postupkom prijave na javni poziv.

Natječaj će predstaviti zaposlenici REDEA-e, Jako Horvat i Kristina Pevec, a predviđeno trajanje događanja je 2 sata. Više podataka o projektu potražite na službenim stranicama REDEA-e.

Svoje sudjelovanje na predstavljanju natječaja možete potvrditi najkasnije do 12. lipnja do 16 sati, putem elektroničke pošte na karolina.kokot@redea.hr ili na broj telefona 040 395 572.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije