SAVRŠENA KOMBINACIJA Brico i 40 piva u Čakovcu!

Beerfest Sjever više je od samog pivskog festivala. U svojem 4. izdanju sjevernohrvatski craft pivski festival vraća neke popularne elemente, uvodi novosti i zabavlja vas punih 48 sati.

Brijačnica Brico vraća se na Beerfest Sjever jer vi ste to tražili! U sklopu raznih događanja u Starom Hrastu Brijačnica Brico imala je već nekoliko puta svoj “pop-up” barbershop. Ovog vikenda Brico posljednji puta dolazi u mobilnom obliku u Čakovec, ali ne brinite odat ćemo vam tajnu, samo nemojte nikome reći. Brico se uskoro i seli u Stari Hrast na trajno!

U petak od 20 do 22 sata i u subotu od 20 do 23 sata Brijačnica Brico otvorit će svoja vrata u brew pub-u Stari Hrast gdje će poseban šank raditi samo za goste našeg najpopularnijeg brijača!

Da tu ne bi bio kraj, na Beerfest Sjever predstavit će se i 12 pivara s preko 40 stilova piva. Zmajsko dovodi na “pipi” svoje domaće zmajeve: Porter, Pozoj, Pale Ale i Hoppy Wheat, Medvedgrad priprema plejadu stilova, Pulfer svoj Pale Ale, dok Brečlav priprema prilično lijepa iznenađenja. Novost na festivalu je i prvi craft cider u Hrvata – Buzdovan! Pripremili su jedan stil, a predstavit će vam i svoje nove ideje, planove i priče za 2017. i dalje.

Međimurski Lepi Dečki, vaša domaća pivovara, pripremila je Međimursko pivo, svima već poznati bečki lager, kao i novi Kaj-El. Kaj-El superheroj je među Lepim Dečkima i prvi puta će se kušati kako treba na festivalu.

Stil je to American Pale Ale, nježno narančaste boje i citrusnih mirisa i okusa koji će iznenaditi svako nepce. Naravno, po prvi puta predstavit ćemo i naš novi Weissbier, pšenično pivo zanimljive kombinacije okusa i stila. Jeste li spremni za iznenađenje tjedna?

Za glazbeni dio u petak zadužen je Filip Horvat, odnosno DJ #PNCJ, dok u subotu čagamo uz bendove. Čak tri benda nam dolaze na #BFS4. Prvi na redu je lendavski stoner/desert/sludge metal band Scatter. Mladi bend koji je dobro poznat čakovečkoj publici kroz svoje brojne nastupe.

Headlineri večeri u subotu su, naravno uz preko 40 stilova piva, Audio Detektiv i Clone Age. Ove mlade rockere ne treba posebno najavljivati, sve znamo. Rasplesat će nas, rasturit i zabavit sve do kasnih noćnih sati.

Vidimo se na pivskom prazniku u Čakovcu, na Beerfest Sjever!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije