IVAN SLUGAN nakon 30 godina otišao iz čakovečke u sisačku bolnicu

U sisačkoj bolnici nije slučaj da liječnici samo odlaze. Jedan od novih kolega sisačkim doktorima dr. Ivan Slugan, koji je došao iz Čakovca.

– Stigao sam iz Čakovca, a moja specijalnost je operativa u prednjem području oka i nadam se da ću moći pomoći pacijentima na tom području. Kolege su me lijepo primili i ne sumnjam u dobru suradnju – rekao je Slugan za sisakportal.hr.

Za nove liječnike i specijalizante bolnica, u suradnji sa Županijom, oprema nekoliko stanova, a uz pripremu za izgradnju središnjeg paviljona, krenula je i obnova odjela ‘nove interne’.

– Dr. Slugan će sigurno poboljšati rad u oftalmološkim ambulantama. On putuje iz Čakovca i bolnica i županija će probati brzo mu naći stan na korištenje. Imamo stanova u vlasništvu i treba ga opremiti – rekao je ravnatelj sisačke bolnice dr. Tomislav Dujmenović istaknuvši kako trenutačno rade i na opremanju stanova za specijalizante koji će raditi u sisačkoj bolnici.

Nadaju se da će to biti dodatan motiv mladim liječnicima da dođu raditi u Sisak.

Iskusan specijalist i supspecijalist, s 30 godina specijalističkog iskustva, radio je u Županijskoj bolnici Čakovec.

Razlog njegovog odlaska nije poznat, no poznato je kako je javno iznio svoje nezadovoljstvo nakon što je ravnatelj Robert Grudić na čelo čakovečkog Odjela za oftalmologiju i optometriju postavio Mirnu Belovari, dr. med., specijalisticu oftalm. i opt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije