URBANOVO Logo Tomislava Brozovića proglašen najboljim

– Urbanovo je bogato nizom popratnih programa, od međunarodnog ocjenjivanja vina do manifestacije Urbanovo night, vinskih radionica i gurman showa, kojima će poseban doprinos dati štrigovski ugostitelji, ali i ugostitelji iz svih krajeva Međimurja.

>>> I OVOGODIŠNJI svibanj rezerviran je za ‘Urbanovo’ – Dane vina u Međimurju!

Svake godine imamo partnere i time promoviramo i vina iz ostalih hrvatskih regija. Ove će godine to biti naši susjedi iz Koprivničko-križevačke županije – rekao je Matija Posavec, župan Međimurske županije i predsjednik Organizacijskog odbora Urbanovog 2017.

Nakon 21. svibnja manifestacija se nastavlja s Danima otvorenih podruma 26. i 27. svibnja, dok će se 28. svibnja u Svetom Urbanu održati vinske igre, a završnica će biti Vinski bal 3. lipnja. Pokrovitelj ocjenjivanja vina, za koje je ove godine već dosad stiglo čak 190 uzoraka, i ove je godine Općina Štrigova i Turistička zajednica.

Niz noviteta i inovativnosti, potkrijepio je i ovogodišnji novi logo manifestacije. Na raspisani Javni natječaj pristiglo je čak 133 predložaka, a najbolji u kreativnosti bio je Tomislav Brozović iz Čakovca koji je autor novog vizualnog identiteta “Urbanovo 2017.”.

Ideja je proizašla iz opisa što je Urbanovo – platforma za promociju pijenja vina. Tu sam pronašao inspiraciju, a ideja je bila da napravim čišću verziju logotipa i sasvim logično mi je bilo dodati fontu neku finu vinsku čašu koja je ispunjena vinom i koja sama po sebi simbolizira Urbanovo – objasnio je autor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije