TERMAMA Sveti Martin ‘Halal certifikat’

Od (danas) ponedjeljka 13. veljače 2017. godine LifeClasc Terme Sveti Martin nositelj su ‘Halal certifikata’ koji im je dodijelio ‘Centar za certificiranje halal kvalitete’ u Hrvatskoj.

Direktorici hotelskih operacija LIfeClassa, Jeleni Berečić, certifikat je uručio Aldin Dugonjić, rukovoditelj certifikacijskog centra, u nazočnosti Nedima Omerovića, voditelja odjela za edukaciju u centru, suradnice Edina Mešić te ekipe na projektu Terma Sveti Martin.

Berečić je kazala kako je ovo veliki izazov za Terme Sveti Martin, ali i prilika za prihvat turista s istočnog tržišta s kojeg je minule godine bilo njih 1800, te će se širenje na ovo tržište nastaviti. Dugonjić je naglasio kako halal certifikat koji je dodijeljen Termama Sveti Martin pokazuje razinu i kvalitetu njihovih usluga, kako u Hrvatskoj vlada prijateljsko ozračje prema ljudima i turistima s Arapskog poluotoka i zemalja Istoka te se s pravom očekuje njih još više u godinama koje dolaze.

Halal certifikat svakom gostu islamske vjeroispovijesti koji posjeti LifeClas Terme Sveti Martin jamči da su sve namirnice, njihovo skladištenje i priprema hrane u skladu s visokim halal standardima, a istima su uređeni i standardi smještajnih i drugih objekata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije