GLADNI? Putem aplikacije ‘Gableci’ saznajte što vam nude međimurski restorani

Mnogi smatraju da je produktivnost na radnom mjestu manja ukoliko nismo napunili trbuh, što je i svaki od nas iskusio i u praksi. Stoga ako pod pauzom za ručak imate potrebu predahnuti od mnogobrojnog posla, ukoliko jednostavno želite počastiti sebe i ekipu slasnim jelima, ili u slučaju da s vremena na vrijeme želite predah od svakodnevnog pripremanja obroka svojoj obitelji svakako pogledajte bogatu ponudu gableca i ostalih jela svih restorana s područja Međimurja.

Sve navedeno vam uvelike olakšava nova aplikacija jednostavnog naziva ‘Gableci’ pomoću koje možete otkriti pojedine objekte za koje možda niste ni znali da postoje u našem predivnom Međimurju, ali uz pomoć koje možete doći do svih potrebnih informacija, ponuda, menua i to sve na jednom mjestu.

‘Gableci’ su mobilna aplikacija koji olakšava pregled i odabir gableca. Bez obzira gdje se nalazili, pregledajte što za gablec nude restorani u Vašoj blizini, pronađite Vama najbliži restoran na karti ili naručite gablec za van (ukoliko restoran ima dostavu).

Od sada na jednostavan način pregledajte dnevnu ponudu vaših omiljenih restorana. Također, ukoliko neki restoran izrazi želju da se ga uvrsti u dotičnu aplikaciju, može se obratiti na mail: info@gableci.hr ili ispuniti obrazac unutar same aplikacije. Aplikacija se može preuzeti sa App Stora i Google Play trgovine, a više o aplikaciji može se vidjeti na web stranici www.gableci.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije