ČISTA DESETKA Ova vikendica je među top svjetskim turističkim objektima

Sveti Martin na Muri i dalje ostaje u centru turističke pozornosti Međimurja, te je ovih dana u to mjesto stiglo još jedno priznanje.

Naime tamošnji Holiday Home Međimurski Ceker jedan je od tek nekoliko odabranih iz 205 zemalja svijeta, a jedini iz Hrvatske, koji je od strane gostiju svjetski poznatog portala booking.com dobio savršenu ocjenu 10, za smještaj i uslugu.

Međimurska županija prepoznala je turizam svog kraja kao jedan od ključnih čimbenika za rast i razvoj cjelokupne Županije te je na tom pragu počevši od 2011. uvela turističke potpore kojima potpomaže dobre turističke projekte.

Vikendica Medimurski Ceker nalazi se u Svetom Martinu na Muri, na svega 1,5 km od toplica Sveti Martin. Objekt nudi klimatiziran smještaj, vrt s opremom za roštilj, terasu za sunčanje, hidromasažnu kadu i besplatni WiFi. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Ovaj apartman obuhvaća blagovaonicu te kuhinju s perilicom posuđa, pećnicom i tosterom. Također sadrži TV ravnog ekrana s kabelskim programima i CD uređaj. Gosti se mogu opustiti u sauni vikendice Medimurski Ceker.

U sklopu objekta gosti mogu besplatno unajmiti bicikle, a okolica je popularna među ljubiteljima golfa. Do obale rijeke Mure ima 5 km.

Objekt ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u tom kraju. Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Svetom Martinu na Muri! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije