OBITELJ JAKOPIĆ Umjetnost stvaranja vina želimo podijeliti sa svima

Obitelj Jakopić iz Železne Gore, točnije Orehovčaka koju predvode Martin i Marija, koji su vinogradarstvo i podrumarstvo predali u ruke sina Branimira i supruge mu Nade, od godine u koju smo stupili puno očekuje.

Po prvi puta će tržište, njihovi vjerni kupci i potrošači, ali i oni u čije se osvajanje kreće imati prigodu popiti vina koja se ne proizvode nego gotovo umjetnošću stvaraju u njihovom podrumu.

‘Sto deset godina duga je tradicija Jakopićevih vina i stalno se čini kako se više nešto novo ne može ponuditi, a onda se stvori nešto novo, bolje, ljepše i ugodnije u kapljicama naših vina.

Tako ovih dana krećemo u buteljiranje i flaširanje lanjskih vina koja plijene neopisivim izgledom, aromom i okusom i tu’, kako je kazao Ivan Goričanec iz ‘Reci Da’.

‘Umjetnost stvaranja vina želimo podijeliti sa svima onima kojima je vino više od ispijanja kapljice ili kupice’, rekla nam je u idili ‘Vincekovoga’, u obiteljskom vinogradu Nada Jakopić, dodajući kako sva njihova vina ispunjava ljepota i predanost čitave Jakopićeve obitelji vinima koja mnoge ljude čine raspoloženijima i boljima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije