Urbana moda s potpisom Jet Laga Jasmine Arnautović iz Čakovca

Brend Jet Lag čakovečke dizajnerice Jasmine Arnautović, u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera i njenog prvog samostalnog izlaganja, donio je zanimljivu i jednostavnu, nosivu kolekciju namijenjenu oba spola.

U sklopu ovog zanimljivog i intimnijeg načina prikazivanja kolekcija namijenjenih kolegama, suradnicima i klijentima tako smo vidjeli urbanu viziju zanimljive, a ne dosadne svakodnevice.

Ulična moda, i njene urbane forme, inspiracija su ove dizajnerice, koja se kao rijetka usudila konkurirati velikim svjetskim high street brandovima te ponudila odjeću za svaki dan.

Sklonija muškoj modi, Jasmina je prikazala kompletniju sliku muškarca u svojoj viziji, što je ujedno i zanimljiv podatak, ako uzmemo u obzir da se relativno mali broj domaćih dizajnera odlučuje na mušku publiku.

Nosivost, udobnost, jednostavni krojevi, zasigurno će pronaći svoj put do publike, što je potvrdio i veliki aplauz okupljenih po završetku predstavljanja kolekcije.

– Ponosni smo na uspjeh naše drage Čakovčanke kojoj od srca čestitamo! – poručuju iz Turističke zajednice Grada Čakovca. (Izvor: wall.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije