Autocentru Jesenović ‘Dijamanta igla’ VW Grupe za izvrsna postignuća

Petnaest godina uspješnog zastupstva prodaje i servisa Volkswagen vozila u Hrvatskoj obilježava Auto centar Jesenović iz Čakovca, a tom prigodom odano im je priznanje od same VW Grupe.

Na svjetskoj godišnjoj svečanoj akademiji VW Grupe u Wolfsburgu vlasniku AC Jesenović Augustinu Jesenoviću dodijeljeno je iznimno vrijedno priznanje – Dijamantna igla – koje Volkswagen dodjeljuje za izvrsna postignuća svojim partnerima iz cijeloga svijeta. Za nominaciju je potrebno u svim segmentima poslovanja ostvariti vrhunske rezultate.

U dva navrata Jesenović je već primio Zlatnu iglu, a prvi put sad i Dijamantnu iglu koja se dodijeljuje vrlo rijetko i za posebne zasluge kao potvrda međunarodne kvalitete i konkurentnosti.

– Svih ovih godina, na raspolaganju smo klijentima 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, s širokom lepezom usluga za buduće i postojeće vlasnike marki vozila VW, Škoda, Seat i Audi, rekao je Jesenović ponosan na priznanje koje su mu dodijelili u Wolfsburgu, ali s kojim je prihvatio i obvezao se na daljnja kontinuirana poboljšanja u prodaji i servisu.

Autocentar Jesenović ovlašteni je zastupnik i serviser marki vozila Volkswagen, Škoda, Seat te ovlašteni serviser za Audi.

Putem poduzeća Activerent na području cijele Hrvatske – Čakovca, Zagreba, Rijeke, Pule, Opatije, Zadra, Splita i Dubrovnika s 1300 vozila sudjeluje u rent-a-car sustavu osobnih i gospodarskih vozila.

Najnovije