Vrhunski ‘pušipel prestige’ kao stvoren za obiteljski Božić

Dok nam srca brže kucaju, a tjelesa radosno drhću za onoga koji u ponoć 24./25. prosinca donosi mir i veselje svima na svijetu, Vinogradarstvo i podrumarstvo Branimira Jakopića, u to predvečerje kad će ‘on k nama doći’, na naš obiteljski stol šalje Pušipel prestige 2015., vrhunsko bijelo vino kasne berbe.

Obiteljski Božić, obiteljski svečano-božićni stol i na njemu lijepa boca vina stvorena u obiteljskom podrumu Jakopić u Orehovčaku. Savršeno!

Dok uživamo u vinu koje je dobilo sve najviše i najbolje ocjene struke i potrošača, vrlo zadovoljan Branimir iznosi podatke o ovom vinu, ponosu obitelji jer uistinu ovo vino jeste ponos.

– Ovaj pušipel prestige nastao je od bobica izborne berbe, pobranih 12. studenog prošle godine, kada je u njima bilo 136 oechsl sladora, stoga vino sadrži lijepih i ponositih 14.6 promila alkohola i spada u slatka vina. Pakirano je u butelju od 0,5 litre i nalazi se na tržištu, ali i našem podrumu, rekao nam je Branimir, dok se s nama sljubljivalo 14,6 lijepih postotaka alkohola.

Ovo vino stvoreno je za aperitiv prije svakog obroka, ali i kao superfinalno vino na kraju svakog jela, pa tako i piceka, pur(ice)eka ili pajceka na blagdanskom stolu.

Još nije kasno pohitati u Orehovčak ili Terbotz i kupiti butelju upravo ovog vina o kojem bajke čitate, ali i druga njihova vina koja plijene osebujnošću, od fantastične graševine, ponovno rođenog rizlinga rajnskog, preko muškata žutog, pušipela klasičnog, do nenadmašnog silvanca zelenog i rosse Syrah-cabernet sauvignona, kojeg su potrošači Jakopićevih vina proglasili najboljim iz njihove bogate palete vina.

– Blagoslovljen Božić i Sretnu Novu godinu, svim na zemlji dobre volje, potrošačima njihovih vina, čitateljima portala eMedjimurje želi složna i vrijedna obitelj Jakopić!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije