Cmrečnjakov vrhunski pinot crni za vrhunski božićni ugođaj i stol

Potrošačima svojih vina u dane pred ovogodišnji Božić, prestižna vinarija ‘Cmrečnjak’ iz Svetog Urbana nudi i na božićni blagdanski stol šalje novo vrhunsko vino, premda uistinu više i nije nekakva novost da Cmrečnnjakovo vino dobiva titulu vrhunsko.

Ovaj puta riječ je o pinotu crnom, berbe 2015. koje sadrži ugodnih i snažnih 12,8 posto alkohola. Vino je prelijepe boje, svježeg mirisa i ugodnog sortnog okusa, zapravo sve što vino ove sorte može sadržavati. Na tržište se šalje u prikladnoj butelji od 0,75 litre s jasno izraženim i sada već kultnim obiteljskim znakom ili grbom.

– Jesmo već navikli da naša vina dobivaju ocjene vrhunskih vina, ali priznajem kako nas je malo iznenadila ocjena vrhunskog pinota crnog jer riječ je ipak o berbi 2015., dakle dosta mladom vinu, ali sve u svemu vino je uistinu takvo kakvim je ocjenjeno na Zavodu za vinarstvo.

Svi oni koji ga budu pili uživati će u zaista vrhunskom vinu, a sada za Božić biti će i ukras blagdanskog stola ali i svakog drugog primjerenog mjesta i trenutka, kaže Marko Cmrečnjak, koji je strpljenjem i umijećem stvorio ovog vrhunskog vina, sigurno i šampiona na nekom od nadolazećih izložbi i sajmova.

U podrumu ‘Cmrečnjak’ ovih dana na akcijskoj prodaji su butelje rizvanca, a sva druga njihova vina mogu se kupiti u buteljama i rinfuzi. Marko kaže kako tržište iskazuje ogroman interes za njihova pjenušava vina, koja se isto tako mogu kupiti na adresi Sveti Urban 273.

Svima koji piju njihova vina, svim ljudima dobre volje, čitateljima i djelatnicima i suradnicima portala eMedjimurje obitelj Cmrečnjak želi blagoslovljen Božić!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije