Dražen, Petra i Sandra otišli u Kanadu po zlatni cvijet

Iz Zračne luke Zagreb, danas su u Kanadu otputovali prof. Dražen Crnčec, predsjednik Općinskog vijeća Sveti Martin na Muri, prof. Petra Novinščak, zamjenica Općinskog načelnika i Sandra Herman, zamjenica međimurskog župana.

Oni će u gradu Regina sudjelovati na dodjeli ‘Međunarodnog zlatnog cvijeta’ za turističke destinacije iz cijelog svijeta među koje je uvršten i Sveti Martin na Muri.

Općinski načelnik Franjo Makovec kaže kako će dodjela biti u petak (28. listopada) na večer, kada će se i znati kakve je oznake cvijet, a već sada je jasno kako će nagrade biti, jer da to nije tako ne bi nas zvali, smatra Makovec, dodajući kako se međimursko izaslanstvo iz Kanade vraća u subotu.

Promocija ‘Međunarodnog zlatnog cvijeta’ biti će 11. studenog na Dan Općine Sveti Martin na Muri. Sveti Martin na Muri za ovo prestižno priznanje predložila je Hrvatska turistička zajednica, a međunarodni suci su u kolovozu bili u Svetom Martinu na Muri, gdje su razgledali mnoge destinacije i stekli odlične dojmove o svemu što su vidjeli, čuli i doživjeli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije