Ludbreška tvrtka Ducati komponenti nagradila robotičare iz Srednje škole Ludbreg

Tvrtka Ducati komponenti sa sjedištem u Ludbregu nagradila je simboličnim poklonima učenike Srednje škole Ludbreg koji su prošle školske godine ostvarili izvanredne uspjehe.

Robotičari Srednje škole Ludbreg osvojili su prvo mjesto na Svjetskom robotičkom prvenstvu održanom u Leipzigu. Naime, tek nekoliko dana nakon što su dobili Oskara znanja, učenici Srednje škole Ludbreg, odjeljenje CNC operater, ostvarili su još jedan značajan rezultat – na svjetskom robotičkom prvenstvu Robocup 2016 u Leipzigu osvojili su prvo mjesto. Natjecali su se pod imenom ‘Ducati komponenti SŠ Ludbreg Team’ u CoSpace kategoriji.

Ludbreške srednjoškolce Vilima Stančina, Ivana Jovanovića, Dejana Copana i Antonija Vlahovića, te njihovog mentora Željka Posavca i Josipa Zdelara, ravnatelja Srednje škole Ludbreg u tvrtki Ducati komponenti dočekao je Dražen Crnković, generalni menadžer kako bi im čestitao na postignutim iznimnim uspjesima.

– Bila nam je čast što ova ekipa sjajnih i perspektivnih mladih ljudi na tako značajnom natjecanju nosi ime naše tvrtke – pojasnio je Crnković.









Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije